Originální a dnes již legendární dort hotelu Paříž pochází z receptu zakladatelů a majitelů hotelu, rodiny Brandejsů, z roku 1904 kdy byl hotel slavnostně otevřen. Základ dortu Paříž tvoří dvě vrstvy jemného kakaového piškotu, které jsou spojeny jedinečným žloutkovým krémem s extrakty z vanilkových lusků. Korpus je pokladen kompotovanými broskvemi a dokončen vrstvou vyšlehané pařížské – kakaové – smetany do tvaru polokoule. Vše je poté potaženo tenkou vrstvou bílého marcipánu, před podáváním je dort lehce posypán kvalitním práškovým kakaem.
Alergeny: 1, 3, 7, 8 (obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko, skořápkové plody)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.